support@tastymunchies.no


Fylt paprika

Har du rester fra gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Prøv fylt paprika! Vi brukte ris, linser og spinat, men du kan variere fyllet med det du har for hånden. Alt fra ris og couscous til andre middagsrester fungerer perfekt. En smakfull og enkel måte å gi nytt liv til restene!

Vi har valgt å holde denne retten som et vegetarisk alternativ, men det er også fult mulig å legge til kjøtt om du ønsker det!

Ingredienser

  • Paprika
  • Ris
  • Linser
  • Spinat
  • Krydder (vi brukte salt, pepper, hvitløk og grillkrydder)

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på over/undervarme på 190 grader.
  2. Sett ønsket mengde ris til kok.
  3. Del paprikaen i to og fjern innholdet.
  4. Skyll linsene og kutt opp spinaten.
  5. Bland alt i en skål og krydre godt.
  6. Fyll paprikaen med fyllet og topp med ost.
  7. Sett i ovnen til osten er smeltet og gyllen.

Tips! Vi synes de ble litt tørre, så gjerne bland inn litt kremost eller crème frâiche.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *