support@tastymunchies.no


Oppskrift på taco crunch wrap.

Er du klar for å ta fredagstacoen til et helt nytt nivå? Da må du prøve taco crunch wrap! Dette er den perfekte kombinasjonen av sprøtt, saftig og utrolig smakfullt – og det beste? Det er superenkelt og raskt å lage! Fyll wrappen med dine favoritt-ingredienser i taco, og topp det hele med deilige dipper som salsa, rømme eller guacamole.

Er du nysgjerrig på hvordan du lager den, og om den virkelig er så digg som den ser ut? Sjekk ut videoen nederst i innlegget for fremgangsmåte og smakstest!

Ingredienser

  • Tacolefser
  • Kjøttdeig
  • Tacokrydder
  • Hvitost
  • Rømme
  • Løk
  • Salat
  • Tomat
  • Avokado
  • Salt/pepper
  • Hvitløkspulver
  • Chili/sriracha

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøttdeigen og tilsett tacokrydder.
  2. Kutt opp dine favorittgrønnsaker, vi valgte å bruke salat, tomat og løk.
  3. Lag guacamole ved å mose avokado og blande inn krydder som salt, pepper, hvitløkspulver og noe form for spice, vi valgte sriracha.
  4. Kutt 1 tacolefse i 4 like store deler. Ta 1 hel lefse og plasser kjøttdeig, guacamole, rømme, grønnsaker og ost.
  5. Ta 1 av de 4 mindre lefsedelene og plasser på toppen av tacolefsen, brett kantene rundt så du får en tett wrap.
  6. Varm opp en stekepanne med litt smør i og stek wrappen på begge sider til den blir crispy med en gyllen farge.
  7. Nyt den digge taco crunch wrappen din!

Tips! For å forhindre at lefsen går fra hverandre anbefaler vi å smøre litt vann på kantene slik at den holder seg sammen.

,


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *